Kuorma- ja pakettiautojen trendikkäät kuvat

Kuorma- ja pakettiautot ovat yllättävän trendikkäitä kuvauskohteita ja esimerkiksi Instagramista löytyy miljoonia kuvia hakusanalla ”truck”. Joulun alla Instagramista löytyy jopa kuvia kuorma-autoista, jotka on puettu tonttuhattuun. Tällä hetkellä on perin trendikästä matkata kuorma- tai pakettiautolla, joka on itse asiassa mukana kulkeva koti. Kuvia tällaisista pyörien päällä liikkuvista kodeista löytyy monista sosiaalisen median palveluista, kuten Instagramista. Tämä postaus antaa vinkkejä trendikkäiden kuorma- ja pakettiautojen kuvien jakamiseen.

Kerro kuvin elämästäsi tien päällä

Vapaa elämä on tällä hetkellä erityisen trendikästä. Esimerkiksi uudenlaiset etätyömahdollisuudet ovat tehneet tällaisen elämän tavoittelusta entistä trendikkäämpää, sillä työnteko onnistuu nykyisin myös tien päältä. Etenkin monet nuoret haluavat nähdä maailmaa, vaikka heidän matkabudjettinsa ei välttämättä olekaan kovin suuri. Tällöin mukana kulkeva koti on erityisen näppärä valinta.

Esimerkiksi Instagramissa jaetut kuvat vapaasta, tien päällä vietettävästä, elämästä inspiroivat muitakin samantyylisestä elämästä haaveilevia. Ne voivat myös antaa vinkkejä siitä, kuinka elämän perustarpeet on mahdollista mahduttaa kuorma- tai pakettiautoon ja kuinka elämä onnistuu melko ahtaissakin tiloissa. Kauniisti sommitelluista mielenkiintoisista kuvista tulee helposti somehittejä, jotka voivat parhaimmillaan jopa auttaa sinua kustantamaan mielenkiintoisen elämäsi ainakin osittain.

Kuvaa työskentelyäsi tien päällä

Moni Instagram-fani on kiinnostunut myös siitä, kuinka töitä on mahdollista tehdä tien päällä etänä. Kuvat ovat oivallinen tapa kertoa myös tästä elämäsi puolesta ja tarjota inspiraatiota muille etätyöstä haaveileville katsojille. Kuviesi kautta voit opettaa myös muut alkuun ja tarjota heille työvälineitä, joiden avulla he voivat tehdä unelmistaan totta.

Jos kuvistasi ja tarinastasi tulee erityisen suosittuja, voit ehkä jopa perustaa aihetta käsitteleviä nettikursseja, joista perit osallistujilta pientä osallistumismaksua. Parhaimmillaan näistä kursseista hyötyvät niin niiden tekijä kuin yleisökin.

Vaikka et tekisikään tien päällä etätöitä, on myös kuorma-autonkuljettajan työ monin tavoin mielenkiintoista ja voit tehdä sen avulla itsestäsi sometähden, kunhan vain mietit hetken, millaisia tilanteita työstäsi kannattaa nostaa esiin. Jos olet nainen ja kuorma-autonkuljettaja, on tämä monen mielestä niin mielenkiintoinen yhdistelmä, että jo siinä on potentiaalia nostaa sinut sometähdeksi muiden sometähtien joukkoon!