Instagramin kuorma-autokuvasatoa

Instagramista löytyy useita profiileja, jotka jakavat kuorma-auto- ja autoaiheisia kuvia. Esittelemme tässä artikkelissa muutaman mielenkiintoisen profiilin, jotka nousevat esiin hakusanalla ”truck”. Osa hakusanalla löydetyistä profiileista osoittautui tosin melkoisiksi sillisalaateiksi, joista löytyy paljon muutakin kuin mielenkiintoisia autokuvia.

Motivadas.por.um.sonho

Kun Instagramissa etsii kuvia hakusanalla #truck, kiinnittyy pian huomio käyttäjään motivadas.por.um.sonho, jolla on galleriassaan ilmeisen paljon teemaan liittyviä kuvia. Instagramissa motivadas.por.um.sonho on ollut 1.7.2019 alkaen ja profiililla on tällä hetkellä reilut 1 000 seuraajaa. Käyttäjä motivadas.por.um.sonho seuraa itse reilua 240 profiilia. Julkaisuja motivadas.por.um.sonholla on tällä hetkellä reilut 180 kappaletta. Julkaisuissa on runsaasti kuvia, joissa yhdistyy upea auto ja kaunis nainen.

Kuvien tyyli on eheä, mutta kuvissa voitaisiin esitellä enemmän aitoa elämää tien päällä. Nyt motivadas.por.um.sonhon kuvat tuntuvat lavastetuilta ja suurimmassa osassa kuvia tytöt poseeraavat kameralle, eivätkä kuvat täten tunnu aivan luonnollisilta. Tässä motivadas.por.um.sonholla olisikin vielä kehitettävää. Näissä motivadas.por.um.sonhon kuvissa näkyy esimerkiksi kuvia Volvo-merkkisistä autoista. Osa julkaisuista on videoita.

Campana_alessandro

Campana_alessandro on toinen käyttäjä, joka nousee esiin etsittäessä julkaisuja hakusanalla ”#truck”. Tässä galleriassa tosin suinkaan kaikki kuvat eivät liity kuorma-autoiluun tai autoihin, vaan galleria on hieman sekava ja sillisalaattimainen. Tässä galleriassa ei oikein voi etukäteen tietää, millaisen kuvan näkee seuraavaksi. Campana_alessandrolla on tällä hetkellä lähes 2 000 seuraajaa, mutta hän itse seuraa vielä useampaa, reilua 2 500, käyttäjää. Julkaisuja campana_alessandrolla on reilut 1 000 kappaletta. Moniin campana_alessandron kuviin kaipaisi aitoutta, mutta galleriasta löytyy myös mielenkiintoinen video, jonka kautta päästään kokemaan ajamista suuren auton ratissa. Tällaisia videoita toivoisi löytyvän campana_alessandron galleriasta enemmänkin!

Poplebackyardfarmofficial

Myös poplebackyardfarmofficial nousee esiin etsittäessä Instagramista julkaisuja häshtägillä truck. Vaikka tällä hetkellä galleriasta ensimmäisenä löytyvä video onkin lupaava, joutuu autoista kiinnostunut katsoja kuitenkin pettymään tälläkin sivustolla, sillä luvassa on jälleen sillisalaattia.

Käyttäjällä poplebackyardfarmofficial on Instagramissa kuitenkin lähes 3 000 seuraajaa ja julkaisuja hän on ehtinyt tekemään jo lähes 2 500 kappaletta. Suurta seuraajamäärää tosin selittää osin se, että käyttäjä poplebackyardfarmofficial seuraa itse yli 7 000 muuta käyttäjää.